17.1.2018

Pientä säätöä on Suomen ensimmäinen WhatsApp –draama

Pientä säätöä on Suomen ensimmäinen, kokonaan puhelimen ruudulla tapahtuva draamasarja, joka käsittelee tyttöjen ystävyyttä ja ihmissuhteita. Kyseessä on tarinankerronnan muoto, jossa draama etenee puhelimen ruudulla viestikeskusteluina. Suomessa WhatsApp-draama on uusi kerronnan tapa, kun taas Yhdysvalloissa se on kerännyt viime vuosina miljoonayleisöjä nuoriso kohderyhmässä.

Pientä säätöä sarja on tehty yhteistyössä tyttöjenmedia Demin kanssa. Sarja koostuu seitsemästä kolmen minuutin mittaisesta jaksosta. Pientä säätöä kertoo kolmen lukioikäisen tytön ystävyydestä ja rakkauselämästä. Jaksoja julkaistaan kahdesti viikossa Demin Instagram Storiesissa Facebook-sivuilla 18. tammikuuta alkaen.

”Tosielämän draama tapahtuu juurikin puhelimen keskutelusovelluksissa. On luonnollista, että myös fiktiota tehdään näille alustoille. Demi on loistava kumppani uudenlaisen somekerronnan kokeilulle. Demin yleisö on vastaanottavaista ja fiksua porukkaa, joka varmasti nauttii tuoreesta sarjasta”, Ronja Salmi sanoo.

Ryöväri vastaa sarjan alkuperäisideasta, käsikirjoituksesta ja toteutuksesta.