15.8.2017

Ronja Salmi

Ronja on Ryövärin toimitusjohtaja, kirjailija, toimittaja sekä ikäluokkansa kokeneimpia tv-juontajia Suomessa. Hän on vuoden 2016 Kirjan ja ruusun päivän kirjailija sekä Vuoden juontaja 2017. Ronja toimii parhaillaan Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajana. Suurelle yleisölle Ronja on tuttu Ylen ohjelmasta Mitä mietit, Ronja Salmi?

Ronja tekee monipuolisesti puhuja- ja juontajakeikkoja erilaisille yleisöille. Ota yhteyttä ronja@ryovari.fi.

Kirjat

Ronjan kolumnit Helsingin Sanomissa.

Mitä mietit, Ronja Salmi? jaksot Yle Areenassa.

Mitä vielä, Ronja Salmi? -podcast Yle Areenassa.

Mediaosumia

Helsingin Sanomat: Ronja Salmi nousi yhdessä yössä Suomen merkittävimpien kulttuurivaikuttajien joukkoon – Nyt hän päättää mitä Suomen suurimmilla kirjamessuilla tapahtuu

Helsingin Sanomat: Linnanjuhliin valmistautuva nuori menestyjä ja “neljännen polven feministi” Ronja Salmi: “Minun ansioni ovat myös menneiden sukupolvien ansioita”

Yle Kulttuurivieras: Tv-kasvo Ronja Salmi, 25, ei pelkää haasteita – Hän johtaa kirjamessuja ja puhuu televisiossa luontevasti seksihaluista ja miesten tasa-arvosta

Ilta-Sanomat: Tv:stä tuttu kirjailija Ronja Salmi, 25, sai vuosi sitten yllättävän puhelun – sitten postiluukusta tipahti jymypaukku: ”Voiko elämässä asiat mennä näin hyvin”

Cosmopolitan: Yrittäjä Ronja Salmi: ”Rohkeus on taito, jota voi opetella”

Elle: Ronja Salmi naisvihasta: “Kaikki eivät edes suostu katsomaan silmiin tai kättelemään”

Katso missä Ronja esiintyy seuraavaksi.