6.2.2018

Mitä mietit, Ronja Salmi?

Ollaan vuoden päivät pakerrettu tiimin kansa Mitä mietit-sarjan kakkoskautta. Tästä tuli loistava, dokkarihenkinen sarja. Aiheiksi valittiin juttuja, joiden kanssa moni tuntee olevansa yksin. Haasteltaviksi saatiin ihmisiä, jotka eivät ole aikaisemmin jakaneet kokemuksiaan julkisuudessa. Ensimmäinen jakso käsittelee bilehuumeita ja se toimii varmasti keskustelunavaajana. 11.3. Areena ja TV2 klo 22.00. Uusi jakso joka maanantai!

Julkaissut Ronja Salmi Torstaina 28. helmikuuta 2019

Yleisradio, Yellow Film & TV
Tv-sarja

Mitä mietit Ronja Salmi? on erityisesti nuorille aikuisille suunnattu tv-ohjelma ja somekokonaisuus, jossa toimittaja Ronja Salmi pohtii elintärkeitä kysymyksiä: mitä tapahtuu jos Suomessa syttyy sota? Miten elää riittämättömyyden tunteen kanssa? Kannattaako hankkia lapsia? Voiko kaverista erota?

Sarjassa etsitään oikeiden vastausten sijaan hyviä kysymyksiä, jotka auttavat hahmottamaan maailmaa paremmin.
Jaksot katsottavissa myös Yle Areenassa.

Sarjan ensimmäinen kausi ilmestyi keväällä 2018 ja toinen kausi alkaa Yle TV2 -kanavalla 11. maaliskuuta klo 22.

Ryöväristä mukana projektissa ovat käsikirjoittaja-juontaja Ronja Salmi ja käsikirjoittaja Veera Ojola. Ryöväri Oy vastaa myös ohjelman somekokonaisuudesta.

Mediaosumat

Puoli Seitsemän: Toimittaja Ronja Salmi kärsii riittämättömyyden tunteesta: “Kunnianhimoinen ihminen ei ole koskaan täysin tyytyväinen”

Helsingin Sanomat: Ronja Salmi esittää tärkeitä kysymyksiä elämästä

Seura: Mitä mietit, Ronja Salmi? Ilmiöt puntarissa

Aamulehti: Ronja Salmi puhuu seksistä 84-vuotiaan Kyllikin kanssa ja sodasta sisäministerin kanssa – Uutuusohjelma nostaa esiin nuorten aikuisten huolet