Maria tässä moi

Maria tässä moi -podcast on Maria Veitolan vetämä podcast-sarja koronakriisin keskeltä. Maria on tunnettu rakastetusta Yökylässä Maria Veitola -tv-sarjastaan ja podcastissa hän soittaa henkilöille joidenka luona hän on jo aikaisemmin tv-sarjan myötä kyläillyt. Äkillisen kriisin keskellä tuttujen ihmisten kanssa keskustelunaiheiksi nousevat arjen asiat, mutta myös syvälliset aiheet kuten kuolema, rakkaus sekä kunkin elämän tärkeimmät arvot.

Sarjan toteutettiin yhdessä Mellakka Managementin kanssa ja sen julkaisi äänikirjapalvelu Storytel. Podcastin ideoivat Ryövärin Ronja Salmi sekä Maria Veitola. Salmi vastasi sarjan konseptoinnista sekä käsikirjoituksesta.

”Podcastin ansioita ovat selkeys, syvällisyys ja tiiviys. Tunnelma on rento: ihan kuin kaksi ystävystä vaihtaisivat kuulumisiaan puhelimessa. Keskustelut eivät jää missään nimessä pintapuolisiksi höpöttelyiksi, vaan niissä päästään yllättävän nopeasti syvällisiin aiheisiin. Esiin nousevat niin vaihdevuodet, terapiakäynnit kuin tasa-arvokin. Podcast pysyy hyvin kasassa, vaikka käsiteltäviä aiheita on runsaasti ja ne ovat keskenään hyvin erilaisia. Jaksot eivät myöskään venähdä turhan pitkiksi, vaan ne on onnistuneesti tiivistetty puolen tunnin pätkiin.”

Helsingin Sanomat arviossaan 29.6.2020

Kuuntele podcast Storytelin palvelusta.

.